Emiel VerheydeIndividuele therapie jongeren, volwassenen en ouderen

emielverheyde
expertise domeinen
  • Problemen op school
  • Angstaanvallen
  • Zelfvertrouwen
  • Zelfzorg
  • Conflicten op het werk
  • Verbindend communiceren
Kennismaking

Emiel Verheyde (°1997) is de naam, het zou zeer aangenaam zijn om kennis te maken. Het leggen van contacten en de kans krijgen om iemands krachten te leren kennen, houden me namelijk gepassioneerd. Van mij mag je verwachten dat ik vanuit respect, vertrouwen en oprechte nieuwsgierigheid met jou op pad ga.

Expertise & Opleiding

Voel je jou verdrietig of bang of zit je vast met iets? Het leven is te mooi om er niet samen aan te durven werken. Bij mij kan je terecht voor een aangepaste begeleiding waarin we samen ontdekken wat al is en hoe we dit kunnen verderzetten naar nog iets mooiers. Concreet kan dit zeer veel betekenen: samen vertragen of net versnellen, al wandelend een helderheid krijgen over waar je vastzit, werken vanuit het creatieve, … Geen zorgen als je niet weet wat bij jou zou passen, in dat geval starten we met een vrijmoedig gesprek. 

Binnen mijn opleidingen in de psychologie en oplossingsgerichte psychotherapie heb ik me voornamelijk gespecialiseerd op kinderen en jongeren, zonder de volwassenen uit het oog te verliezen. Individuele begeleiding van kinderen, maar ook begeleiding met de ouders zijn voor mij vaak voorkomende werkvormen. 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op maandag en woensdagavond. Telkens van 17u tot 21u. Andere dagen en tijdstippen zijn bespreekbaar.

contactgegevens

+32 498 019 929
INTUS - Steenbrugsestraat 20 8210 Loppem

Sociale Profielen