Plan van Aanpak

Eerste Afspraak

We starten steeds met een eerste afspraak / intakegesprek. Onze praktijk ligt in Loppem, dichtbij Brugge, dichtbij de afrit van de autostrade. Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende parking. De bushalte ligt op 150 meter van onze praktijk.

Wij kunnen ook bij jou aan huis komen zodat u in uw vertrouwde omgeving kan geholpen worden.

Via ons contactformulier kan je informatie over jezelf doorgeven samen met een eventuele hulpvraag. Eén van onze therapeuten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kan tevens via e-mail of telefoon rechtstreeks contact opnemen met één van de therapeuten van psychologenpraktijk Intus. Wanneer u geen voorkeur hebt, kunnen wij de meeste geschikte therapeut aan jou toewijzen.

Bijvoorbeeld bij emotionele problemen, opvoeding, rouw, seksualiteit, borderline, identiteit, pijn, woede, verdriet, ingrijpende gebeurtenissen, gezinsproblemen, vechtscheiding, hyperventilatie, verslaving, conflicten, nazorg na psychiatrische opname, slachtofferhulp, daderhulp, schoolweigering, dwangmatig handelen, fobieën, loopbaanbegeleiding, traumaverwerking, …

Vervolgafspraak

We bekijken hou u het best geholpen kan worden en stellen samen een plan van aanpak op. Wat brengt u hier? Waar zit u vast? Wat wil u bereiken?

In de tweede sessie wordt dan de beste hulpverlener binnen het team ingeschakeld, uiteraard rekening houdend met de voorkeur van de cliënt.

We werken niet met een wachtlijst. Als u beslist dat er hulp nodig is voor uzelf, uw gezin, uw kind of relatie… vinden we het belangrijk dat u snel bij ons terecht kan.

Dit alles binnen de veilige context van een therapeutische setting en rekening houdend met het beroepsgeheim. Er wordt duidelijke uitleg gegeven over de manier van werken en over een eventueel verder stappenplan.

Tijdens het proces bent u steeds vrij om de therapie te beëindigen.

Elke laatste vrijdag van de maand reserveren wij een aantal gesprekssessies waar u gratis kan voor inschrijven. Meer info.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je graag een beroep doen op de expertise van onze groepspraktijk?