Over Ons

Intus et in cute

BETEKENIS & DEFINITIE
(Lat.), van binnen en van buiten (iemand kennen), door en door

“Een vreugdevol leven is een individuele creatie die niet van een recept kan worden gekopieerd.”

― Mihaly Csikszentmihalyi

Wat doen we?

Intus is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychotherapie, wellbeing en coaching. De praktijk bestaat uit psychologen, maatschappelijk werkers, sociologen, gedragswetenschappers en orthopedagogen die allen opgeleid zijn of in opleiding zijn vanuit verschillende therapeutische stromingen.

Ons multidisciplinair team bestaat uit therapeuten, coaches en psychologen met verschillende specialiteiten en andere werkmethoden. Bij ons staat steeds het welzijn van de cliënt voorop. Indien de cliënt een ander aanpak wenst, is de cliënt steeds vrij te switchen binnen ons team. Door samen het doel voor ogen te houden, bereiken we het beste resultaat! Indien u een strijdmakker kan gebruiken, zijn wij er steeds voor u. Op maat! Voor volwassenen, koppels, kinderen, jongvolwassenen en adolescenten.

Bij ruzies, agressie, angst, onzekerheid, emotionele problemen (emotieregulatie), relatieproblemen,  opvoedings- en schoolproblemen, sociale problemen (pesten, assertiviteit), zelfbeeld, etc. Ook bieden wij psycho-educatie aan waarbij we op cognitief niveau bepaalde inzichten gaan verwerven van bepaalde problemen of situaties. Ook groepstherapie en coaching behoort tot onze mogelijkheden.

Regelmatig organiseren wij ook workshops, cursussen en zelfhulp- en studie-evenementen zoals weekends, psycho-educatie-weken, etc.

Alle therapeuten scholen zich voortdurend bij. Daarnaast houden we maandelijks intervisie. Op deze manier zorgen we ervoor dat de therapie die jij als hulpvrager krijgt, professioneel onderbouwd is. We werken tevens samen met artsen en psychiaters, CLB en tal van andere zorg/hulp instanties.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je graag een beroep doen op de expertise van onze groepspraktijk?